pátek 21. srpna 2009

Boulderpárty.

Včera jsme se sešli v novém sektoru-Marwinův lom,nedaleko Kozlů na Českolipsku.Bouldry tu připravily a většinu přelezli kluci z České Lípy-Láďa,Robin,Marwin.
Je tu asi 20kousků mezi 2-6C+.Pěkně si tu zabouldrujou pětkaři a šestkaři :-) Stěnky mají výšku tak akorát(2-3metry) a dopady jsou na rovinu do písku.Bouldermatka se ale určitě hodí.Lom je i dobře dostupný.Od auta cca 2minuty.Kvalita pískovce není žádná výhra,řekl bych místní standart.Něco je pevnější,něco míň,ale dá se.Topo, časem.
Včerejší večerní bouldersession byla skvělá.Ve složení-Láďa,Robin,Marwin,Jirka,Petr a já,jsme se dokonale vyřídily.Padly nějaký projekty,no a některý ještě čekaj.Akorát by nemuselo být takové vedro :(
Tu je pár fotek:
Pohled na hlavní (levou) část lomu.
Bouldersejšn jede! Vlevo Jirka v Golfistově jamce 6A.Vpravo Láďa drtí pro něj morfo boulder-Boulderparty,pro menší tak 6B+/C.Nakonec to dal!
Já v Kitzmann Bier 6B.
Petr pokusuje v Mikrotraverzu 6C.
Robin v Boulderpárty 6A+.Nabrat spoďák,vysoko nastoupat a hmátnout levačkou na vršek.A máte to v kapse.
Jirka v nějaké pětce.
Petr-Hrana zrada SD 6C+

Uprostřed Láďa v Boulderparty a vpravo Jirka.V červeným triku sleduje ,,chytač" Marwin :-)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobře jedete vy...!!! mazec,co tam je za zajímavé projektíky???Standa F.

Houba řekl(a)...

Pěkné!

Anonymní řekl(a)...

Čau Stando.
Jsou tam spíš lehčí věci.Ty projekty-jedná se o kolmé technické stěnky po malých oblých lištách.Taky by tam šly udělat nějaký traverzy.
Někdy se tam stav.Byl jsi v tý Sosnový,co padlo?
čermy

Anonymní řekl(a)...

čus,byl se tam,dával sem tu zelenou panenku,akorát sem nevěděl že to je sd,tak jen ze stoje a pak ten death Magnetic,ale to sem nedal.Já startoval ze stoje,kde si začínal a končil ty??Standa

Anonymní řekl(a)...

u tý panenky je asi jedno jestli SD,nebo ze stoje,nejtěžší je stejně ta stěnka nahoru.DeathM. začína zespoda,z lišt toho traverzu a končí v takový poličce.Více si měl v mejlu.
No,snad už konečně výjde nějaký společný lezení,asi víkend.čau.
č.