pondělí 30. ledna 2012

Leden bouldrovat jedem!

Zima,mráz,teploty pod nulou,nejen prkno a běžky,ale i bouldering venku ideál čas.A kam?No jezdí se hlavně do provařených oblastí jako Bahratalu,Labáku,Hřenska.Taky se dá na Vysokáči,Dlouháči,Petráči a určitě i jinde :)
Pár fotek z ledna:



Bahra,Fíša drtí KinderFuck 6B



Bahratal-Fuck topo by Jarda Ježek




Eťák v 6C


Labák,Bílé dírky




lednově ledový,Fíša


Michal vymýšlí jak na Anima Naturalis 7A/A+




Labák,nová stěnka-Šikmák,mezi Pracovní stěnou a Lamželezem.

Šikmák 6C+,Skok do díry 7A+,ještě půjde něco vlevo a krutej(8A?)traverz zleva doprava nahoru.



Bombardino 6B,první letošní novinka na Vysokáči,vlastně Koktejl pozpátku s těžším,delším krokem na levou hranu,půjde prodloužit s Kouzelnou kostkou cca 7A+ :)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem na dnešek nikoho nesehnal,samotnému se mi na Vysokáč nechtělo,zkončil jsem opět u Mefistofela. Asi na dvacátý pokus jsem ustál Hébé a mohl v klídku vyrazit k domovu...po konzultaci s ET se přikláníme spíše k 7A ( byla za 7A+ ),dnes bylo super tření,1 nad nulou,skála vymrzlá a suchá...čágo, máš to tu pěkný, Fíša

Anonymní řekl(a)...

Paráda Fíšo,už se musim taky podívat na ty vaše bouldry :)
čermy

Anonymní řekl(a)...

A tyhle bouldry jsou někde u Kokořínskýho dolu u Mšena? Taky bych se tam na ně zajel někdy rád podívat :) Existuje na ně nějakej průvodčík?
Michal

Anonymní řekl(a)...

Michale,průvoda na bouldry není,tohle je u Harasova věž Mefistofeles,ta je v lanovym pruvodci.Ty bouldry tam sou spíš takovej doplněk,hlavně tam je hafo pěknejch cest.Určitě tam letos musíš! :D
č.