čtvrtek 19. března 2009

Bouldervíkend.

Sem teď na pár dní bez internetu :-(
Tak jen v rychlosti(z knihovny),co se dělo o minulém víkendu.
V sobotu(14.3) bylo konečně aspon trochu slušný počasí a protože sem byl doma,šel sem oprášit svoje starodavný bouldry,které mám deset minut pěšky od baráku.
Obrblok,Skalka(starší foto)

Po rozlezení v Drobné nejistotě 6A(6-timetrová spára),sem začal zkoušet asi desetimetrový traverz po dírkách.podařila se je Druhá půlka 6A+.První část musí počkat až bude suchá.Celé to bude někde kolem 7A+/B.
Pak sem ještě přelezl svůj starý boulder na Ztraceným bivaku a šel podél skal(oklikou)domů.Objeveny další zajímavý směry,na místní poměry docela v pevné skále :o)
Na neděli jsme byli dohodlí s Petrem,Martinem a Pepou,že zajedem do Labáku ke Hřensku.Bohužel počasí už nebylo vůbec ideální-zataženo a přeháňky.
V Hřensku vzběhneme nahoru k Žížale a když vidím,že vychlídlý směry jsou mokrý,velíme k ústupu,k Belvederu,kde snad najdeme něco suššího.
Rozlezáme se na Vepřovce a přesouváme se k Solné jeskyni.Tam dávám nový bouldřík od Standy(udělal ho v sobotu) a zkouším levou hranu.kromě jednoho pohybu(udržet stisk) by to šlo,no s krvavými prsty to nechávám na indy.
Kluci mezitím zkouší Standův bouldr.Petrovi k přelezu moc nechybí,ale říkáme si nejsou podmínky a kašlem na to.Ještě na stěně Nadějí,kluci zdolají nejlehčí trojkový boulder,pár pokusů v Naději(6C+) a cestou zpět k autu ještě přeběhnu vlhký Redpoint a jedeme za deště domů.
Standův bouldr,Petr

Naděje 6C+
Martinu Čabanovi díky za fotky.

Žádné komentáře: